Most Popular Sports Betting Bets

Wedden op wielrennen bij wedkantoren

Wielrennen is al decennialang een zeer populaire sport in Nederland. Het is geen toeval geweest dat grote banken en bedrijven erg geïnteresseerd waren om wielerploegen te sponsoren. Hoewel de wielersport een grote dreun heeft gehad de afgelopen jaren dankzij de vele dopingberichten rondom de toprenners, zal de sport er ongetwijfeld bovenop komen. Het blijft nou eenmaal een fantastische sport om te aanschouwen. Evenementen zoals de Tour de France, La Vuelta en de Giro D'Italia zijn de grote wielerkoersen waar menig supporters laaiend enthousiast van worden. Veel fans wedden op wielrennen en winnen op deze manier fantastische geldbedragen.

Enerzijds zijn er zoveel koersen en evenementen per jaar, maar anderzijds zijn deze koersen steeds moeilijker te voorspellen. In de tijden van Lance Armstrong had men een redelijk inzicht kunnen hebben in wie een enige bedreiging zou kunnen vormen. Helaas bestond de top-10 vooral uit dopingzondaars. Nu is de sport schoner en spannender dan ooit, waardoor de uiteindelijke winnaar nog moeilijker te voorspellen valt. Dit zal de echte wielerkenners echter niet weren om toch te gokken op wielrennen. Wie zullen er boven zichzelf uitstijgen in de loodzware bergritten? Wie pakt de gele, groene, witte of de bolletjestrui? Op al deze elementen kun je wedden bij een wedkantoor.

Wielrennen weddenschappen bij online bookmakers

Veel liefhebbers vragen zich echter af waar ze terecht kunnen voor dit soort weddenschappen. De Toto concentreert zich namelijk vooral op voetbal, en besteedt alleen bij de Tour de France slechts een beetje aandacht aan het wielrennen. Op het internet zijn er echter genoeg aanbieders van online weddenschappen, die het wielrennen wel zeer serieus nemen als sport. Hier kun je inzetten op individuele koersen, etappe winnaars, gele trui dragers etc. De bookmakers met een goede reputatie zijn volledig betrouwbaar en bieden vaak ook nog eens zeer aangename quoteringen. Vooral het wedden op de Tour de France is een populaire aangelegenheid.