Most Popular Sports Betting Bets

Wedden op voetbalwedstrijden bij bookmakers

Voetbal is mondiale sport nummer 1 en als het aan alle voetbaliefhebbers in de wereld ligt, dan zal dat altijd zo blijven. Bijna dagelijks zijn er voetbalwedstrijden die live worden uitgezonden. Er is niets leuker dan live voor de tv je favoriete team te aanschouwen. Vele supporters gaan echter een stap verder, door te wedden op voetbalwedstrijden. Heb jij verstand van voetbal en wil je veel geld kunnen winnen? Dan is het afsluiten van voetbal weddenschappen wellicht wat voor jou. De meeste Nederlanders hebben weleens een bezoek gebracht aan het Postkantoor of de Primera om een euro of meer in te leggen bij de Toto.

De Toto is op dit moment de enige partij in Nederland die voetbal weddenschappen via fysieke verkooppunten aanbiedt. Wat je wel moet weten als je gaat gokken op voetbal bij de Toto, is dat er allerlei beperkingen van toepassing zijn. Zo dien je minimaal drie voetbalwedstrijden te selecteren en is het maximale inzetbedrag slechts €22. De quoteringen kunnen bovendien op geen enkel vlak concurreren met de online wedkantoren. De winkansen en de potentiële winsten zijn dus stukken lager bij de Toto. Wij adviseren dan ook om vooral online te spelen, want de quoteringen zijn hoger en je hebt veel meer mogelijkheden.

Gokken op voetbal bij online wedkantoren

Wie grijpt dit jaar de titel in de Nederlandse competitie? Wordt het Ajax, PSV, FC Twente of gaat Feyenoord de grote verrassing van dit voetbalseizoen worden. Hoe zit het verder met de buitenlandse competities? De online bookmakers zijn namelijk van alle markten thuis. Vrijwel alle voetbalwedstrijden zijn beschikbaar om op te gokken. Champions League, Europa League, EK, WK, Olympische Spelen en nog veel meer. Ook kun je live tijdens de voetbalwedstrijden inzetten op je favoriete team. Ten slotte beschikken de bookmakers vaak over de uitzendrechten van voetbalwedstrijden, waardoor het mogelijk is om de wedstrijden rechtstreeks te volgen.