Most Popular Sports Betting Bets

Wedden op tennis wedstrijden en toernooien

Tennis is een van de leukste sporten om live te volgen op de televisie. De lange rallies maken het spel tot een enorm leuke belevenis. Veel mensen in Nederland wedden dan ook op tennis wedstrijden. Wedkantoren bieden allerlei interessante tennis weddenschappen aan, waarbij je veel geld kunt verdienen als je de juiste voorspelling doet. Het mannentennis wordt nu al jaren gedomineerd door Roger Federer, Rafael Nadal en Novak Djokovic. Desondanks blijven de meeste tennisliefhebbers aan de buis gekluisterd om deze spelers aan het werk te zien. Dit betekent dat de quoteringen bij deze spelers het laagst zijn, omdat ze vrijwel altijd tot de favorieten behoren, behalve als ze tegen elkaar spelen.

Toch trekken de grote Grand Slam toernooien, zoals Wimbledon, French Open, Australian Open en de US Open miljoenen gokkers aan die massaal inzetten bij een wedkantoor in de buurt. Zo valt er enorm veel geld te verdienen door een complete verrassing juist te voorspellen. De laatste jaren valt het op dat spelers zoals Andy Murray, Jo Wilfried Tsonga en David Ferrer zich steeds nadrukkelijker beginnen te melden in de top. Zo kreeg Murray het voor elkaar om een gouden medaille te winnen bij de Olympische Spelen. Mensen die daar vooraf op hadden ingezet hebben een vermogen kunnen winnen.

Gokken op tennis evenementen bij online wedkantoren

Het vrouwentennis is wat dat betreft een stuk minder voorspelbaar. Verrassingen komen regelmatig voor en geen enkele speelster domineert jaren op rij. Grote kanshebbers op WTA-toernooien, zoals Serena Williams en Mario Sharapova, laten het vaak genoeg afweten. Dus als je flink geld wilt verdienen, dan biedt het vrouwentennis daar een goede gelegenheid toe. Bij een online wedkantoor kun je wedden op de winnaars van toernooien, wedstrijden, sets, games, punten etc. Ook kun je tijdens de tenniswedstrijden nog tegen de hoogste quoteringen een weddenschap plaatsen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft vrijwel oneindig.