Most Popular Sports Betting Bets

Wedden op golfwedstrijden bij bookmakers

Golf is in Nederland nooit een sport geweest waar iedereen zomaar aan kon deelnemen. De beste golfers ter wereld komen dan ook niet uit Nederland, maar zijn afkomstig uit het buitenland. De sport is echter niet langer uitsluitend toegankelijk is voor de elitaire klasse. Nu steeds meer mensen eraan deelnemen, neemt de belangstelling via tv-uitzendingen ook toe. Zo worden er steeds meer bekende golfevenementen belicht op Sport 1. Veel Nederlanders besuiten om te wedden op golf via een online wedkantoor.

De grote goksites maken het mogelijk om snel en eenvoudig een weddenschap af te sluiten. Er zijn op dit moment nog geen mogelijkheden om bij fysieke verkooppunten te gokken op golf. Er is wel een zwarte circuit, maar daar blijven risico's aan verbonden. Vandaar dat vertrouwde online bookmakers uitkomst bieden. Het internet heeft namelijk een grote rol gespeeld in de toenemende populariteit van golf weddenschappen.

De grote online bookmakers maken er melding van dat er enorme winsten worden gedraaid bij de grote golfevenementen, zoals de Masters. Voornamelijk spelers uit Azië plaatsen massaal gigantische weddenschappen bij de online wedkantoren. De opties zijn bovendien vrijwel oneindig, waar er in het verleden alleen op de winnaar gewed kon worden, kan er nu zelfs gegokt worden op een slag van een golfer.

Gokken op golfevenementen bij een online wedkantoor

Ook in Nederland krijgt de golfsport steeds meer publiciteit. Dit komt omdat het aantal fans gestaag stijgt. Het enige wat je hoeft te doen om op het internet te wedden, is een account aanmaken bij een wedkantoor en geld overmaken. Vervolgens heb je de keuze uit een brede selectie weddenschappen. Zo kun je wedden op de winnaars van de prestigieuze toernooien: Ryder Cup, British Open en Masters. Zal Tiger Woods ooit nog zijn vroegere prestaties kunnen herhalen, of is hij definitief voorbij gestreefd door Rory Mcllroy? Ten slotte blijft het een sport waarbij alles mogelijk is.